Nivell Golvkonstruktioner

Nivellgolv med Nivell System

Standardgolv - Golvregelsystem - Undergolv

Nivellgolv - Ett genialt golvregelsystem för undergolv

Nivell System är ett enkelt, smidigt och lättarbetat system för att regla upp golv. Varje detalj i detta golvsystem är typgodkänt (gäller ej plastregel) vilket säkerställer en robust och stabil golvkonstruktion vilken löser många olika problem med golv.

Användningsområden för Nivellgolv

Nivellgolvet är ett väldigt bra, allsidigt och smidigt golvsystem. Ett Nivellgolv går att använda både vid nyproduktion likväl som vid renoveringar och dessutom både utomhus och inomhus, vilket gör att det passar perfekt att använda ett Nivell System för ditt utegolv. Med ett Nivellgolv får du även en effektiv lösning på vanliga problem som kan uppstå i hus, som till exempel fukt, lukt och sjuka hus men även möjligheten att åtgärda problem med ljud och radon.

Med Nivellgolv får du hög kvalité på alla detaljer vilket även borgar för ett bra slutresultat. Nivell System är miljövarudeklarerat, klarar kraven i miljöbalken avseende ”principen för bästa möjliga teknik”, och är ett helt integrerat system där funktion och kontrollbarhet är säkerställd.

 

Mer information om Nivells golvkonstruktioner finner ni här:

 

 

TOP